1 Ocak 2013 Salı

Güzellik İksiri - II

       
             Bir güzellik iksiri paylaşımımıza daha hoş geldiniz. Sık aralıklarla doğal güzellik sırlarımızı sizlerle paylaşacağımızı söylemiştik. Bu bölümde yine, evde kolaylıkla kendinizin yapabileceği iki adet daha güzellik iksiri açıklıyoruz.

             - El Peelingi
       
            - Siyah Noktalardan Kurtulma Yöntemi


                                                                   El Peelingi




Sıcaktan, soğuktan, ev işlerinden kolaylıkla yıpranan ellerinizi gençleştirmek ve yumuşacık olmasını sağlamak için el peelingimizin malzemeleri;

 - 1 çay kaşığı sofra tuzu
- 4-5 damla limon suyu
- 4-5 damla zeytinyağı

Üçünü karıştırıp yaklaşık 5 dk kadar ellerinize masaj yapmalısınız. Masajın ardından el sabunu ile durulayıp, nemlendirici bir el kremi sürüp yatabilirsiniz. Ertesi sabah kalktığınızda aradaki farkı göreceksiniz. Haftada 2-3 kez tekrarlamanız yeterlidir.

Not: Gece yatmadan önce uygulamanızı tavsiye ediyoruz ki gün içinde yaptığınız işlerden dolayı, sürmüş olduğunuz krem, daha elleriniz tam anlamıyla emmeden çıkmasın.
           
     
              Aynı işlemi ayaklarınız için de gerçekleştirebilirsiniz. Daha yeterli olması açısından tarifteki malzemeleri 2-3 kat fazla koymanız yeterli olacaktır.


                                 Siyah Noktalardan Kurtulma Yöntemi




Özellikle burun bölgesinde baş gösteren ve kurtulması pek de kolay olmayan kadınların bir numaralı kabuslarından biri olan siyah noktalardan kurtulmanın iksirini açıklamaya geldi sıra.  

Bizim iksirimizi piyasada daha hiç duymadık. Tamamen deneme yanılma yöntemiyle kendi keşfimizdir ve biz gayet memnunuz.

Tabi ki bu dertten muzdarip hemen her bayan çeşitli firmaların burun bantlarını kullanmışlardır. Fakat bu burun bantları da hepsini çıkarmaya yeterli olmuyor.
İşte tam da bu anda bizim iksirimiz devreye giriyor. Bazı siyah noktaların çıkmama sebebi derinin daha da iç kısımlarına ilerlemiş olmasıdır. Bu iksirimizi herkes uygulayabilme cesareti gösterir mi bilmiyoruz fakat bizim uyguladığımız yöntem o deriyi delmek!!! Aslında çok zor bir işlem değil. Bir toplu iğneyi, çakmakla siyaha dönene kadar mikropları öldürmek için yakmak gerekir. İğne soğuduktan sonra, şikayetçi olduğunuz o siyah noktanın tam olduğu yere iğnenin ucunu değdirmektir. Sakın kan çıkacak kadar saplamayın :) Sadece deriyi delecek kadar. Yani batırmak değil, hafifçe dokundurmak gerekiyor. Bu yüzden son derece narin olmalısınız. Hemen ardından derinin iç kısımlarına ilerlemiş olan siyah nokta için çıkış kapısı açılmış oluyor. İki yanından hafifçe sıktığınızda hoopp ilerleyip gittiğini göreceksiniz.

Güzel ve bakımlı günler dileriz....

Matmazel X


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder