3 Ocak 2013 Perşembe

Tarot Yorumları, Tüm Burçlar


                       Tekrar Merhaba Matmazel X okuyucuları,

                      Tarot konusunda uzman bir arkadaşımızdan 2013 yılı için, burçlara özel yorumlar alacağımızın sözünü vermiştik. O gün geldi çattı. Çalışmalar tamamlandı. Fala inanmayalım, falsız da kalmayalım diyenlerden olduğumuz için, bu ortama da bir el atalım istedik.

                      Önce mumlar ve tütsüler yakıldı. Işıklar söndürüldü. Sessizlik sağlandı. Konsantrasyon için uygun ortam yaratıldı. Tarot kutusu açıldı ve burç yorumları birer birer ortaya çıktı. Şu an tanınmak istemediğini belirtmiş olduğundan tarot uzmanımıza Margarita adını taktık. Bu güzel ortamda fotoğraf çekmemize de izin verdi ancak yüzünü göstermememiz şartıyla. Biz de bu isteğini yerine getirdik tabi. Ve karşınızda Margarita......


Tarot Uzmanımız Margarita

Kendisini de sizlere tanıtmış olmanın mutluluğunu yaşadıktan sonra asıl konumuza dönebiliriz. Öncelikle bize vakit ayırmış olduğundan Margarita'ya sonsuz teşekkürlerimizi sunduğumuzu bir kez de buradan iletelim. Margarita tarotları, burçlara özel olarak ''Ocak 2013'' için açtı ve sizlerden ilgi gördüğü takdirde her ay tekrarlayabileceğini söyledi. Bu yüzden sizler de okuyup, bir ay bekleyip, yaşayıp gördükten sonra tutturup tutturamadığını bizlerle paylaşırsanız seviniriz. :) Son olarak Margarita'nın da sizlere bir notu var:

''' Merhaba, Tarot konusunda çalışmalar yaptığım doğrudur. Ancak uzman değilim. Burçlara gelince, onlar astrolojiyle yorumlanan apayrı bir bilim dalı gibidirler. Burç yorumları, alanında, özel bir eğitim gerektirir. Tarot ise kişiye özel açılır. Gerçekte fala inanmayan Matmazel X yazarlarının yoğun baskısından dolayı hayatımda ilk defa burçlara özel, sözde tarot açmış bulunuyorum. :) Kendi aramızda eğlenmek adına böyle bir ortam hazırladık ve eğlencemizi de sizlerle paylaşmaya karar verdik diyelim kısacası. Aşağıdaki burç yorumlarının çekilen tarot kartlarının söylediklerinden başka hiç bir dayanağı yoktur. Lütfen ciddiye almayın. Okurken keyif versin diye yazıldılar, hepsi bu. Aksi halde alanında eğitim görmüş burç yorumcularına karşı büyük bir hakaret olur. Sanırım derdimi anlatabildim. İşin özü, ben bu işten anlamam. Eğlenmek adına okuduğunuz için teşekkürler. :) '''

Margarita 



KOÇ BURCU - ARİES ( 21 Mart/20 Nisan )

Son günlerde, karmaşadan hoşlanan, sorun yaratan kavgacı birer karakter olmuş çıkmışsınız. :) Hedeflerinizi durmadan değiştirip, tutarsızlaşıyorsunuz. Aynı anda pek çok işi bir arada yapmaya kalkışıyor, bunun sonucunda da çabuk yoruluyor ve bıkıyorsunuz. Ardından tembellik duygusu kendini salıveriyor.
O halde, sevgili Koçlar, sizden ricam hemen şu andan itibaren kendinizi toplamanız. Neyi istiyorsunuz, neyi istemiyorsunuz? Bir karar verin artık ve enerjinizi toplayıp, peşinden koşma cesaretini gösterin!!!

BOĞA BURCU - TAURUS ( 21 Nisan/21 Mayıs )

Bakıyorum da Boğalar bu ara pek bir hayallere dalmış. Hayatın nimetlerinden tek başlarına faydalanır olmuşlar. Sizin normalde dışa dönük, hareketli kişiler olmanız gerekir. O halde hiç zaman kaybetmiyorsunuz. Haydi! Eski enerjinizi toplama, sesinizi herkese duyurma vakti geri geldi. Paylaşımcı ruhunuz olsun, harala gürele günleriniz olsun kapıda sizi bekliyor. Hayatınıza renk katacak girişimlere atılmanıza çok az kaldı.

İKİZLER - GEMİNİ ( 22 Mayıs/21 Haziran )

İkizler, bu ara hayatınız pek bir hareketli geçeceğe benziyor. Öyle bir müjde görünüyor ki... Siz, şu günlerde parçalar toplayıp, bir bütün elde etme çabalarındayken, hiç ummadığınız bir anda direkt çözüme erişiyorsunuz. Bu sayede de; aktif, pozitif, hayatın güzel yanlarını gören ve tadını çıkaran bireylere dönüşüyorsunuz.

YENGEÇ - CANCER ( 22 Haziran/22 Temmuz )

Bu ay Yengeçler yaşam tarzlarında ani değişiklikler yapıyorlar. Son derece pratik ve sempatik bireyler olmuş çıkmışlar. Girdikleri her ortamda son derece göz kamaştırıyorlar. Bu aralar pek bir şanslı kendileri. Oldukça rahat ve coşkulu günler geçirecekler.

ASLAN - LEO ( 23 Temmuz/23 Ağustos )

Aslanlar bu ay kafalarını dinlemeyi seçmişler. Kendi kabuklarına çekilmiş gibi bir imaj yansıtıyor olsalarda, yakın zamanda hayatlarında olumlu değişimler olacak ve pozitif bireyler olarak aramızda dolaşmaya başlayacaklar.

BAŞAK - VİRGO ( 24 Ağustos/22 Eylül )

Kısa zamanda, büyük bir şans Başakların kapısına dikiliyor. Bu şansı görüp yakalayabilme üstünlüğü ise kendilerinin bakış açısına kalmış. Başaklar dibinize kadar gelmiş bu şansı geri çevirmeyin, olumlu bakıp ona kapıyı aralık bırakın. Hayatınız bu sayede başarılarla donanacak.

TERAZİ - LİBRA ( 23 Eylül/23 Ekim )

Teraziler bu ara, uç noktalarda gezinmeyi seven bireyler olmuş çıkmışlar. Hayatlarına renk katacak değişim arayışlarındalar ve ''Kim ne derse desin'' umurlarında değil. Böyle devam edin zaten, olumlu sonuçlar alacak, başarılar elde edeceksiniz.

AKREP - SCORPİON ( 24 Ekim/22 Kasım )

Akrepler yorucu bir tempodan yeni çıkmış ve durgunlaşmışlar. Pek çok konuda acemi şansı onları yakalayacak. Ancak dikkat etmeleri gereken bir husus var ki bu aralar pek bir hızlı konuşur olmuşlar. Dinleyenlerin aklı bulanıyor ve ne demek istediğini algılayamıyorlar. Akrepleri biraz sakinliğe davet ediyorum.

YAY - SAGİTTARİUS ( 23 Kasım/21 Aralık )

Yaylar bu aralar hep daha fazlasını ister olmuşlar. Gözleri doymuyor bir türlü. Halbuki ellerinin altında onları mutlu edebilecek o kadar çok şey var ki.. Gerçek mutluluğun bu kadar basit yakalanabileceğinin farkında değiller. Yaylar, etrafınızı iyice bir gözden geçirin. Aradıklarınız yanı başınızda!

OĞLAK - CAPRİCORN ( 22 Aralık/20 Ocak )

Bu ay aşk heyecanını doruklarda yaşayacak olan tek burç oğlak gibi görünüyor. Hiç ummadıkları bir anda yepyeni bir aşkın ateşinde buluyorlar kendilerini. Aşkla dolan kalpleri de çevreye pozitif enerji saçıyor. Hep hayatın güzel yönlerini görüyor bu aralar Oğlakların gözleri.

KOVA - AQUARİUS ( 21 Ocak/18 Şubat )

Bu ay Kovaalar iç seslerine kulak veriyor, kendileriyle baş başa kalmaktan mutluluk duyuyorlar. Kafalarını dinlemeyi tercih etmişler kısacası. Bu ara Kovaları tek cezbeden sakinlik ve durgunluk. Başka bir beklentiniz olmasın onlardan. Bırakın biraz rahat etsinler. Muhtemelen dönüşleri muhteşem olacak.

BALIK - PİSCES ( 19 Şubat/20 Mart )

Bu ay balıklar hem eğlenmek, hem eğlendirmek istiyorlar. Bir hüzünleniyor, bir gülüyorlar. Bütün duygu yoğunlukları üstlerinde. Dengeyi tutturamamışlar gitmiş. Bırakalım da gönüllerince her duyguyu tadıp, kendilerini bulsunlar.



Enerji dolu, pozitif günlere...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder